Breaking

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Παξοί – Υπόθεση Κοκαΐνης: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 3 συλληφθέντες.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς ωστόσο όρους ήταν η απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα για τους 3 συλληφθέντες στους Παξούς που φέρεται να εμπλέκονται σε οργανωμένη σπείρα που έκανε συστηματική διακίνηση κοκαΐνης στους Παξούς.

Με δηλώσεις του στο Corfutvnews, ο Δικηγόρος των 2 από τους 3 συλληφθέντων Θωμάς Αθανασίου υποστήριξε ότι οι περιοριστικοί όροι αφορούν απαγόρευση εξόδου από την χώρα αλλά, παρουσία στο ΑΤ δύο φορές τον μήνα και χρηματική εγγύηση.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση αυτή ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν ένα μήνα, όταν είχαν συλληφθεί 2 άτομα στην Αθήνα.

Πρόκειται για Έλληνες, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την πολύμηνη έρευνα για τον ρόλο τους στην εγκληματική οργάνωση που δρούσε στους Παξούς τουλάχιστον από τις αρχές Οκτωβρίου του 2020, διάστημα στο οποίο διαπιστώθηκε ότι διακίνησε 555 γραμμάρια κοκαΐνης. Ηγετικό ρόλο σε αυτήν είχαν οι δύο αλλοδαποί που είχαν συλληφθεί στις 28 Ιανουαρίου στην Αθήνα, με επιχείρηση που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Τότε, με τη βοήθεια της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αθηνών, τους εντόπισαν σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής. Στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε κοκαΐνη βάρους 202 γραμμαρίων και κατασχέθηκε ένα κινητό, ενώ μέρος του παράνομου εμπορεύματός του με άλλα 146 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας κατασχέθηκαν στην κατοικία των γονιών του στην Αθήνα. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δεύτερου αλλοδαπού στην ίδια περιοχή, όπου βρέθηκε μόνο μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

ΠΗΓΗ 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κέρκυρα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στα Κανάλια από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου

 

 

Ερημίτης Πλους: “Έλεος πια, ελέγξετε τους εδώ και τώρα”

 

ΣΟΜΑΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ “ΔΟΜΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ !! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες